We komen elke zondag samen, met uitzondering van de laatste zondag van elke maand. De samenkomsten zijn ingedeeld in een cyclus van vijf weken, waarbij elke dienst een andere vorm heeft. Gedurende zo’n serie van vijf verschillende samenkomsten staat één thema centraal. Voor zover de samenkomsten niet geschikt zijn voor kinderen hebben zij een eigen programma. Om 9.45 uur staat de koffie klaar.

In de agenda (in de rechterkolom) zie je wanneer we samenkomen. Je ziet daar ook wat voor soort samenkomst het is. Hieronder staat een korte typering van de zes soorten vieringen die we hebben. Let op: in augustus draaien we een zomerprogramma, op locatie bij klinkers thuis.

 

Inleiding

Inleiding op het nieuwe thema in een ‘gewone’ samenkomst (maar vergeet niet je smartphone of tablet mee te nemen).

Vrije vorm

De invulling is afhankelijk van het thema. Voorbeelden zijn het bekijken van een documentaire, een interview, discussie, stilte, gebed en drama.

Workshops

Na een gezamenlijke opening gaan we in kleinere verwerkingsgroepen uiteen. Onderaan deze pagina staan de soorten waar je uit kunt kiezen.

Verdieping

Een samenkomst waarin we door een preek en door naar elkaar te luisteren het thema verder verdiepen.

Maaltijdviering

Elke cyclus wordt afgesloten met een maaltijd. We kijken terug, bespreken wat we hebben geleerd en vieren het avondmaal.

Algemeen

Af en toe hebben we een samenkomst die niet aan een periodethema is verbonden, of die samenvalt met een feest uit het kerkelijk jaar, zoals Kerst, Pasen en Pinksteren.

Elke derde samenkomst van een cyclus gaan we uiteen in verschillende verwerkingsgroepen. Je kiest zelf aan welke je deel wilt nemen. De verwerkingsgroepen zijn :
klinkcv4