W]il je meedoen met Klink? Dat kan! Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Wil je het Klink-concept echt leren kennen? Doe dan een hele cyclus mee.
Samen zijn we op levensreis, achter Jezus aan. Iedereen die kort of langer met ons mee wil trekken op die reis is van harte welkom. Kom gerust vrijblijvend een kijkje of neem contact met ons op.
We geloven dat ieder mens door God geschapen is en dat in iedereen iets van God zelf zichtbaar is. Misschien herkennen we Gods goedheid in jouw creativiteit, passie, talenten, zorgzaamheid of liefde. Kortom: we hopen je een keer te ontmoeten!

Bij Klink mogen ook twijfelaars en kritische vragenstellers meedoen. Vrouwen mogen op precies dezelfde wijze meedoen als mannen. Kinderen hebben soms een eigen programma, maar doen ook vaak mee, ook bij het avondmaal. Tenslotte maken we bij Klink geen onderscheid tussen hen die belijdenis hebben gedaan (en als kind zijn gedoopt) en hen die op hun belijdenis zijn gedoopt. Beide ‘soorten’ kunnen volwaardig Klinker zijn.

Als je net zo enthousiast bent over Klink als wij, en je zou onderdeel willen worden van de gemeenschap, dan kan dat. Omdat we Klink met elkaar maken, vragen we dat je dan niet alleen een deelnemer bent, maar ook een deelgever. Je deelt onze missie en waarden, je geeft je stem als er beslissingen moeten worden genomen, je geeft tijd en energie in het organiseren van samenkomsten, je geeft geld zodat we de financiële lasten samen dragen, je deelt je levenservaring, je geeft je talenten en creativiteit, et cetera. Zo maken vele handen licht werk en zo ervaren we de meerwaarde van een groep mensen met verschillende gaven en talenten die eenzelfde doel nastreven.

Scroll naar boven